MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ   Természetjáró   Turista Magazin   TuristaShop   TEKA-kártya   Galyatető Turistacentrum   Gerecse50

Hírek

2020.09.23.

Közlekedés a túra kapcsán

Közlekedés a túra kapcsán

Számtalan kérdést kapunk a logisztikával, közlekedéssel kapcsolatban, ezért igyekszünk leírni most minden ezzel kapcsolatos fontos tudnivalót.

Adott túrák oldalán a FONTOS INFORMÁCIÓK keretben megtalálhatod a túra kezdőpontját. Itt fel van tüntetve a helyszín GPS koordinátákkal és ha rákattintasz, akkor a Google útvonaltervezőjével meg is tervezheted az utadat. Ugyanitt természetesen megtalálod azt is, hogy hány órára kell a helyszínre érkezned és hogy mikor indul a túra.

Hasonlóan megtalálod a végpontját is az útvonalnak és a linkre kattintva ugyancsak a Google útvonaltervezőjével tudod megtervezni a hazajutást, vagy a kiindulási pontra való jutást.

Nagyon fontos, hogy NINCS szervezett visszajutás a kezdőponthoz az esetlegesen otthagyott autóért. Ennek megoldása mindenkinek a saját feladata. A tömegközlekedés mellett ajánljuk, hogy a túratársak kooperáljanak egymással. Egy előre a célba eljuttatott autóval és némi együttműködéssel találhatnak megoldást. A kapcsolattartásra, szervezésre ajánljuk a túraoldalon található üzenőfalat.