MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ   Természetjáró   Turista Magazin   TuristaShop   TEKA-kártya   Galyatető Turistacentrum   Gerecse50

Hírek

2020.10.02.

Már csak egy hét a Kéktúrázás napjáig

Már csak egy hét a Kéktúrázás napjáig

Nagyon gyorsan telnek a napok, hetek. Már októbert írunk, és bizony egy hét múlva már itt is a Kéktúrázás napja! Ha még nem jelentkeztél, akkor érdemes minél gyorsabban, hiszen már 20 túra betelt!

Persze nem szabad kétségbeesni, hiszen több tucat további lehetőség vár rád, ahol a kék jelzés mentén felfedezheted az ország legszebb tájait. Számtalan elérhető lehetőséget találhatsz még a Kőszegi-hegységben, a Bakonyban, a Cserhátban, a Bükkben vagy épp a Zemplénben.

Ne felejtsd, a jelentkezés ingyenes, csupán egy előzetes regisztrációt igényel.

Sajnos nem lehet elmenni szó nélkül amellett sem, hogy #túrázzfelelősen. Ha beteg vagy, akkor maradj otthon. Ha jössz, tartsd a távolságot. Minderről bővebben pedig a témában írt hírünkben olvashatsz.

Az elkövetkező egy hétben tisztítsd meg a bakancsot, töltsd le a Természetjáró alkalmazást és szerezz be igazolófüzetet. Mi pedig nagy szeretettel várunk jövő szombaton a túra indulópontjában.