MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ   Természetjáró   Turista Magazin   TuristaShop   TEKA-kártya   Galyatető Turistacentrum   Gerecse50

Hírek

2020.09.28.

Utazz, foglalj szálláshelyet, válts belépőjegyeket olcsóbban országszerte!

Utazz, foglalj szálláshelyet, válts belépőjegyeket olcsóbban országszerte!

A Magyar Természetjáró Szövetség TEKA-kártyájával több száz helyen kaphatsz 5–50%-os kedvezményt az Országos Kékkör túraútvonalán és más természetjáráshoz kapcsolódó területeken, többek között különböző szálláshelyeken, éttermekben, múzeumokban, de jelentős megtakarítással lehet vele vásárolni az Intersport áruházakban és az MTSZ webshopjában.

A TEKA-kártyával túracélpontjaidat is olcsóbban érheted el, ugyanis 20 százalék kedvezmény jár a – MÁV applikáción keresztül vásárolt – hétvégi (péntektől vasárnapig) teljes árú vasúti menetjegyek árából.

Az elfogadóhelyek részletes listáját ide kattintva nézheted meg.

A túrázókon kívül a kerékpárosok is élvezhetik a TEKA előnyeit, amely ingyenesen igénybe vehető műszaki elsősegélycsomagot biztosít számukra a szerződött partnereknél. A csomag tartalmaz többek között villáskulcs- és csavarhúzó-készletet, kónusz- és pedálkulcsot, racsni- és lánctisztítót, gumijavító szettet, pumpát.

A TEKA-kártyát a Turistashopban lehet megvásárolni, teljes ára bruttó 4900 Ft, azonban az érvényes MTSZ tagsággal rendelkező tagegyesületi tagok kedvezményesen, 1500 forintért juthatnak hozzá. Újdonság, hogy a kártya érvényességi ideje a vásárló által választott hónaptól kezdődően 13 hónapig tart.

További információ a kártyáról és az elfogadóhelyekről a Természetjárókártya.hu oldalon olvasható.