MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ   Természetjáró   Turista Magazin   TuristaShop   TEKA-kártya   Gerecse50

Túra az Országos Kéktúra (OKT) mentén

OKT
008
Eszköz 1Nyílt túra
Klasszikus túraKlasszikus túra
Eszköz 124.3 km
Eszköz 1105 m

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az Országos Kéktúra síkvidéki szakaszának legszebb része a Szajki-tavakat kísérő útvonal. Hosszúperesztegről megtermett fatörzsek között érjük el az erdő keretezte tófüzért. A dombok közé szorult, hosszúkás víztükörre horgászviskók mólóiról leshetünk ki, majd a szajki üdülőtelep után kiadós erdei meneteléssel keressük fel az ötvösi pecsételőhelyet. Mivel ez külterületen, falvaktól távol található, a túrát kiegészítjük a dabronci vasútállomásig

Üzenőfal

Németh Ádám Szervező 2021.10.04., 14:09
Kedves Éva! A jelentkezés fülön található a lemondás gomb, pont ott, ahol anno jelentkezett a túrára.
Zágonyi Éva | 2021.10.04., 13:17
Szia Márk! Szeretném lemondani ezt a túrát, mert inkább Sárvár - Gérce - Káld szakaszt választanám, úgy látom, hogy a Sárvárról indulók Gércén csatlakozhatnak a következő szakaszhoz Káldig. Tekintettel arra, hogy Budapestről érkezem nekem ez a szakasz kedvezőbb lenne. Addig nem tudok regisztrálni, amig ezt nem mondom le. Mit tegyek?
Tassy Márk Szakaszfelelős 2021.09.27., 12:37
Kedved Ádám! Tegeződhetünk? :) A megoldható alatt nem tudom pontosan mire gondolsz (kell -e nekem megoldanom bármit is...:)), de természetesen a Dabroncig gyaloglás nem kötelező. Bármikor és bárhol ki-be lehet szállni, uhhogy nyugodtan lekapcsolódhattok az Ötvösi pecsét után, és irány Sümeg a kéken! :)
Kuzma Ádám | 2021.09.26., 17:57
Tizstelt Márk (szakaszfelelős)! Megoldható, hogy a szakasz végeztével tovább lehessen menni? Az Ötvösi pecsét után nem mennénk Dabroncra, hanem Kisvásárhelyen szállnánk ki. Ott lenne a kiugrási pontunk, illetve onnan lenne fuvarunk. Válaszát előre is köszönjük!
Üzenetíráshoz lépj be a felhasználói fiókodba!