MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ   MTSZ térképportál   Természetjáró   Turista Magazin   TuristaShop   TEKA-kártya   Gerecse50

Túra a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra (RPDDK) mentén

RPDDK
077
kéktúrás bélyegzésre ideális
Eszköz 128.2 km
Eszköz 1395 m

Az Őrségi Nemzeti Park esszenciáját kínálja ez a túra: a dombhátakon megülő, szerekre tagolt, takaros falvakat és völgyi településeket, kiterjedt erdőségeket sok-sok domboldali panorámával. A műemlékekkel gazdagon ellátott útvonal hagyományaikra büszke, pazar fekvésű, a turisták körében is népszerű falvakon és eldugott, békés kis községeken vezet keresztül, miközben nehéz betelni a folyamatosan újabb és újabb zugokat bemutató, hepehupás táj szépségeivel. Aki túl hosszúnak találná a túrát, az út közben is kiszállhat, hiszen faluról falura vándorlunk.

A túranap hosszabbításához és színesítéséhez ajánljuk a TEKA-kártya szállás, utazás és program kedvezményeit. A több száz szolgáltatás közül itt választhatsz az útvonalnak és terveidnek megfelelőt.

Üzenőfal

Kovács Noémi | 2022.10.07., 16:54
Sziasztok!
Esetleg valakivel meg tudnám azt beszélni, hogy vagy reggel Szentgyörgyvölgyről elvigyen Őriszentpéterre, én pedig a túra után visszavigyem cserébe, vagy fordítva, reggel felvenném Szentgyörgyvölgyön és elvinném a rajthoz és cserébe a nap végén visszavinne? Köszönöm előre is :)
Noémi
Ipcsics Csilla | 2022.10.07., 16:38
Betegség miatt sajnos nem tudok elmenni! :(
Üzenetíráshoz lépj be a felhasználói fiókodba!