MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ   MTSZ térképportál   Természetjáró   Turista Magazin   TuristaShop   TEKA-kártya   Gerecse50

Túra a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra (RPDDK) mentén

RPDDK
083
Eszköz 123.9 km
Eszköz 1710 m

Alaposan próbára tesz a zalai terep ezen a túrán, cserébe lebilincselő tájképekkel jutalmazza erőfeszítéseinket: végig az észak-déli futású hátak és völgyek hullámaira merőlegesen vándorlunk. A rövid kaptatók és lejtők ritmusát árkokkal szabdalt, keskeny, erdős hátak sokasága biztosítja. Nem hiányoznak a tipikus zalai díszletek sem: apró, elszigetelt falvak, tágas rétek és panorámás dűlők. A vándorlás végén már feltűnik Nagykanizsa házrengete, melynek szélén, Palin utcáin ér véget a kiadós baktatás.

A túranap hosszabbításához és színesítéséhez ajánljuk a TEKA-kártya szállás, utazás és program kedvezményeit. A több száz szolgáltatás közül itt választhatsz az útvonalnak és terveidnek megfelelőt.

Üzenőfal

Sajtos Péter Szakaszfelelős 2022.10.03., 21:02
Sziasztok!

A valkonyai Erdőszéli Pékkuckó tett egy nagyon kedves felajánlást a túra résztvevőinek:
"Vállalkozásunk örömmel csatlakozott az október 8-i Kéktúrázás Napjához, hiszen településünkön is keresztülhalad az Országos Kékkör.
Ennek értelmében a Borsfa-Palin szakasz túrázóinak a valkonyai megállóponton (turistaházunk udvara) INGYENES reggelit biztosítunk."

Szerintem kihagyhatatlan lehetőségnek tűnik! ;)

Ha a zalai dombok, a kellemes őszi túra ígérete, netán a péksütemények felkeltették az érdeklődésed, de a túrával, utazással kapcsolatban kérdéseitek merültek fel, írjatok/hívjatok! Amiben tudok, segítek! :)

Üdv: Sajtos Peti
sajtos.peter@termeszetjaro.hu
+36-20/211-3115
Üzenetíráshoz lépj be a felhasználói fiókodba!