MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ   MTSZ térképportál   Természetjáró   Turista Magazin   TuristaShop   TEKA-kártya   Gerecse50

Hír

2023.10.04.

A kéktúrázás napján is használd ki a TEKA-kártya kedvezményét!

A kéktúrázás napján is használd ki a TEKA-kártya kedvezményét!

Ha a túranaphoz kapcsolódva szívesen vennél igénybe kedvezményesen programlehetőségeket vagy szálláshelyeket, akkor neked is jól jöhet a TEKA-kártya.

A Magyar Természetjáró Szövetség Természetjáró Kedvezménykártyájával (TEKA) országszerte több száz helyen kaphatsz 5–50%-os kedvezményt: többek között múzeumokban, látogatóközpontokban, kalandparkokban, Tourinform-irodákban, túraboltokban, nemzeti parkokban és különböző szállásokon, a falusi szálláshelyektől a hotelekig.

A Természetjáró Kedvezménykártyát 4900 Ft-ért szerezheted be az online TuristaShopban, amelynek színes kínálatára a TEKA-kártya szintén 20%-os kedvezményt biztosít.

20%-os kedvezményt kapsz a MÁV applikáción keresztül vásárolt teljes árú hétvégi vasúti menetjegyek árából is. Erről további információt itt találsz. Az elfogadóhelyek részletes listáját ide kattintva nézheted meg.

Néhány TEKA-kártya elfogadóhely A kéktúrázás napja alkalmából az idén külön kedvezményekkel is kedveskedik majd a regisztrált résztvevőknek:

A rendezvény alkalmából olyan vendéglátóhelyek is csatlakoztak a kedvezményt nyújtó szolgáltatókhoz, amelyek kizárólag A kéktúrázás napja résztvevőinek kínálnak egyedi ajánlatokat.

Nekik a túrázók nevében is köszönjük a támogatást!