MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ   MTSZ térképportál   Természetjáró   Turista Magazin   TuristaShop   TEKA-kártya   Gerecse50

Hír

2023.09.06.

Rengeteg nevezés érkezik a Kéktúrázás Napjára, egyre több túraszakasz telik be

Rengeteg nevezés érkezik a Kéktúrázás Napjára, egyre több túraszakasz telik be

Szokás szerint az idén is szeptember 1-jén nyílt meg a jelentkezési lehetőség a legnépszerűbb ingyenes túraeseményre, a 2020 óta minden évben megrendezett Kéktúrázás Napjára.

Az első öt nap alatt az eddigi legpörgősebb évhez képest is közel 30%-kal gyorsabban gyűltek a regisztrációk. Máris több mint 1500-an jelezték, hogy október második szombatján szeretnének csatlakozni a 143 vezetett túracsoport valamelyikéhez, bejárva az Országos Kékkör kék sáv jelzésű útvonalának egyik szakaszát.


Eddig hét túracsoportban fogytak el a helyek, ezeknél már csak várólistára lehet jelentkezni. Mindegyik az Országos Kéktúra útvonalán indul majd. Persze így is bőven maradt miből válogatni, hiszen 136 túra még nyitva áll a nevezők előtt. Néhány újítással is készülünk, ezeket a következő hetekben fogjuk nyilvánosságra hozni.


Ha szeretsz túrázni, vagy csak most ismerkednél meg a kéktúrázással, és szívesen eltöltenél egy jó hangulatú napot a természetben, biztosíts be a helyedet minél előbb valamelyik csoportban! A részvétel a Kéktúrázás Napján ingyenes, de regisztrációhoz kötött.