MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ   MTSZ térképportál   Természetjáró   Turista Magazin   TuristaShop   TEKA-kártya   Gerecse50

Hír

2022.09.27.

Salvequick a túrázók szolgálatában

Salvequick a túrázók szolgálatában

Sajnos kisebb-nagyobb balesetek bármikor, bárkivel megtörténhetnek, de a sebtapaszok keresleti időszaka azonos arányban emelkedik a szabadban töltött órák számával. A Salvequick 1947 óta áll a sebgyógyítás gyors és hatékony szolgálatában, termékei megoldást jelentenek az egész családnak minden esetre és mindenki számára.

A Salvequick termékválasztéka folyamatos fejlesztésével és újításával garantálja, hogy a sebkezelő termékek széles, minden igényt kielégítő választékát nyújtja.

A MED új termékeivel már a nagyobb sérülések otthoni elsődleges ellátása sem okozhat gondot. Új termékek közé tartozik az önmagához tapadó habszivacsos sebtapasz, amely nagyon jó nedvszívó, vízálló, nem ragad bele a bőrbe, a szőrbe és közvetlenül a sebre helyezhető.

A sebtapaszok igen nagy része ma már víz és szennyeződésálló/lepergető, mint például Salvequick Aqua Resist, vagy pedig vízgátló, mint a Salvequick Aqua Block termékeket. Utóbbi ragtapasz különlegessége, hogy teljesen vízálló, továbbfejlesztett ultravékony poliuretán anyagból készül és rendkívül rugalmas, ami meghosszabbítja a fennmaradási időt. Egy sebtapasznál fontos, hogy nagy lélegzőképességű legyen, a nedvesség szintet szabályozza a bőr kifehéredésének elkerülése érdekében, valamint ideális legyen a nehézkes testrészeken – térd és könyök – való használatra, különösen vizes közegben.

A Salvequick tekintetében a minőség és a márka kötelez, ezért akár felnőttek számára, akár gyermekek számára fejlesztett termékről legyen szó, az első a biztonság és a megfelelő sebellátás. Gyermekeknek szánt tapaszokat aktív gyermekek számára fejlesztettük ki, ezért a termékek flexibilisek és tartósak. A gyerekek kedvencei találhatóak meg rajtuk, a tapaszok Mancs Őrjárat vagy akár My Little Pony motívumokkal vannak feldobva.

Nyáron és ősz elején a lábápolás előterébe kerül, fontos lehet a többfunkciós lábkrémek, a vízhólyagtapaszokon át egészen a bütyök- és talpvédőkig való használat.