MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ   MTSZ térképportál   Természetjáró   Turista Magazin   TuristaShop   TEKA-kártya   Gerecse50

Hír

2022.09.21.

Szervátültetettek a Kéktúrázás napján

Szervátültetettek a Kéktúrázás napján

Az idei Kéktúrázás napja nem csak a kéktúrázóknak, de a szervátültetetteknek is egy különleges nap lesz.

Aznap, október 8-án lesz a Donáció és a Szervátültetés Világnapja, így többen csatlakoznak hozzánk a kéken a szervátültetettek közül is!

MILLIÓ LÉPÉS AZ ÉLETÉRT 2.0 - A SZÍV ÚTJA KIHÍVÁSBAN szeptember 26-tól 10 héten át invitálnak mozgásra a szervezők, s ennek része a Kéktúrázás napján való részvétel is.Ha van kedved csatlakozni ehhez a kihíváshoz is, töltsd le a Millió lépés 2.0 telefonos applikációt, s mozogj minél többet 10 héten át, október 8-án pedig kéktúrázz velünk! A 10 hét alatt 10 különböző információt kaphatsz majd arról, miképpen véded szív-, és érrendszeredet a mozgással, mit tehetsz a mindennapokban azért, hogy egészségesen élj. Az applikációban követni tudod majd,hogy a kihívásban résztvevők összesen mennyit mozogtak, és ez virtuálisan hány kilométert is jelent a három hazai kéktúrán. Jól követhető és látványos lesz tehát ez az aktivitás, ezzel is motiválva mindenkit, aki részt vesz benne.