MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ   MTSZ térképportál   Természetjáró   Turista Magazin   TuristaShop   TEKA-kártya   Gerecse50

Hír

2022.09.25.

Túrázz a kéken és fotózz a Magyarország 365 fotópályázathoz

Túrázz a kéken és fotózz a Magyarország 365 fotópályázathoz

A négy évvel ezelőtt indított kezdeményezés céljai változatlanok: a pályázat amatőr és professzionális alkotók kameráján keresztül szeretné megmutatni, miért is lehetünk büszkék természeti kincseinkre, építészetünkre, hagyományainkra, közösségeinkre.

Három kategóriában lehet pályázni:
Természet és táj, Épített és tárgyi örökség, Életképek.

A jelentkezési határidő október 10., tehát még épp jelentkezhetsz a Kéktúrázás napján készült fotóddal is. Megéri, hiszen az öttagú szakmai zsűri elbírálása alapján komoly pénzdíjakat osztana ki, s ezen felül közönségdíjat is el lehet nyerni. A fotópályázatot támogató partnerszervezetek - a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Magyar Természetjáró Szövetség és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete - idén is különdíjakat fognak osztani.

A pályázaton 16. életévüket betöltött magyar állampolgárok és az Európai Gazdasági Térség tagállamainak állampolgárai, amatőr és hivatásos fotográfusok vehetnek részt.
A pályaműveket elektronikus úton lehet feltölteni a fotopalyazat.magyarorszag.hu oldalra, online regisztrációt követően.

Szóval bakancsot fel, gyerünk túrázni és az ott készült fotókkal bátran pályázz!