MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG weboldalai  MTSZ   MTSZ térképportál   Természetjáró   Turista Magazin   TuristaShop   TEKA-kártya   Gerecse50

Hír

2023.09.29.

Túrázz kéktúrás cuccokban A kéktúrázás napján!

Túrázz kéktúrás cuccokban A kéktúrázás napján!

Csatlakozol a többiekhez a kéktúrázás ünnepén? Stílusos felszereléssel és kiegészítőkkel is kinyilváníthatod a kéktúra iránti rajongásodat.

A kéktúrázásnak vannak elengedhetetlen kellékei, amelyek nélkül sem a kezdők, sem a tapasztalt túrázók nem indulnak el. A teljesítés igazolásához például szükség van a hivatalos igazolófüzetre, ahova a bélyegzőlenyomatokat gyűjteni lehet, ehhez pedig nem árta a tintapárna, sőt a füzet elázása ellen védő praktikus tok sem.

Látogass el a Magyar Természetjáró Szövetség online boltjába, a TuristaShopba -, ahol most egy csomagajánlat révén kedvezményesen vásárolhatod meg ezeket a hivatalos kellékeket: az igazolófüzetet (az Országos Kéktúrához, a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúrához és az Alföldi Kéktúrához), a tokot és kéktúrák valamelyikéhez illő, sokoldalú csősálat is.

Ha pedig a megjelenéseddel is szeretnéd kifejezni, hogy a kéktúrás közösséghez tartozol, válogass a minden évszakban használható logózott ruhákból és kiegészítőkből: kéktúrás pólókat, csősálat, túrazoknit, de még a hátizsákodra való esővédő huzatot is találsz.Az igazi kéktúrás életérzés elengedhetetlen kelléke a hímzett felvarró is.

Ha már mindened megvan, és időben megrendelted az igazolófüzetet is, nincs más hátra:

Túrázz velünk A kéktúrázás napján, 2023. október 14-én!